Ihanaa tiistaita!

Ruudun takana kirjoittaa ensimmäistä kertaa uusi Tyrni Designin viestintäassistentti Riina! Tyrni Designin perustaja ja haltijahenki Hilla tiedusteli vastikään, josko haluaisin avustaa häntä Tyrni Designin viestinnässä. Maisemasuunnittelijayrittäjän arki on usein kovin hektistä ja varsinkin kiireisimmän kesäkauden lähestyessä päivät venyvät varsin pitkiksi. Tartuin tietysti heti mielenkiintoiselta kuulostavaan haasteeseen! Puhkun tällä hetkellä suurta innostusta tulevia Tyrni-kuvioita ajatellessa ja on upeaa, että saan oon mukana seuraamassa Tyrni Designin menestyspolkua kohti maisemasuunnitteluyritysten aatelia.

Toivon, että Tyrni Design tavoittaa ihmiset, jotka ovat millään tavoin kiinnostuneita kauniimpien miljöiden luomisesta. Otamme erittäin mielellämme juttuehdotuksia ja kommentteja vastaan ja pyrimme parhaamme mukaan välittämään Tyrni Designin elämäniloista asennetta blogitekstien, kuvien, arvontojen ja some-tempausten kautta. Poikkeamme myös Hillan mukana maisemasuunnittelijan arjessa, esittelemme Tyrni Designin toteuttamia kohteita ja jaamme vinkkejä kauniimman elinympäristön luomiseen.

Meitä voit seurata niin Facebookissa, Instagramissa, täällä blogissa kuin Pinterestissäkin valitsemalla niistä itsellesi mielekkäimmät. Pysy siis kanavalla ja hyppää Tyrni Designin matkaan kohti inspiroivan ympäristön luomisen saloja!

Terkuin,
Riina