Vietettiinpä tuossa toukokuussa aivan ihana elämysretki Tyrni-tiimiläisten kanssa Nuuksiossa! Täytyy kyllä sanoa, ettei retkelle olisi parempaa päivää voinut toivoa. Aurinko lämmitti iloisia retkeilijöitä ja hetki luonnon parissa oli kuin miniloma arjen kiireistä! Päivää vietettiin muun muassa lettuja paistamalla ja saunomalla. Jäätiin jopa yöksi hotelli Nuuksioon!

 

Nuuksio on paikka, jonne luontoon kaipaavan kannattaa ehdottomasti suunnata. Erilaisia retkeilyreittejä riittää vaikka muille jakaa (yhteensä jopa 30 km!), eikä aika luonnon helmassa todellakaan käy pitkäksi. Patikointi se on sitten superhauskaa hommaa!

 

Ja tottakai me vähän pihahommiakin tehtiin! Siistittiin vähän hotelli Nuuksion pihapiiriä ja tehtiin istutushommia.

 

 

Jo ihan hotelli Nuuksion vierestä pääsee ihastelemaan luontoa ja nauttimaan sen levollisuudesta. Näissä maisemissa oli huippua istuskella ja rentoutua taas ennen töiden jatkamista!

 

 

Illalla rentouduttiin laavulla nokipannukahvin ja lettujen parissa. Voi että kun oli ihanaa! Käytiin myös saunassa, joka sijaitsi aivan järven rannalla. Maisemat siis olivat niin sanotusti kohdillaan. 😉

 

 

Retken aikana käytiin myös muutaman kerran hotelli Nuuksiossa syömässä, ja ruoka oli kyllä älyttömän hyvää. Parasta vielä on se, että hotelli Nuuksiossa panostetaan lähi- ja sesonkituoteisiin, mikä näkyykin hotelliravintolan menussa.

 

 

 Saatinpas kartutettua taas mahtava kokemus, joka ei ihan heti unohdu. Kiitti Nuuksio!